PROGAST vállalat

 

HAGYOMÁNY 1991 ÓTA

Az 1991 évi megalapítása óta a húsfeldolgozókra összpontosít: húskészítmények és konzervek, félkésztermékek gyártóira, nagy- és kis termelőire. Termékeit kis és nagykereskedelmi ügyfeleinek szállítja, saját raktárból, csakúgy, mint közvetítői hálózatán keresztül, belföldön és külföldön egyaránt.

 

A LEGÚJABB IRÁNYVONALAK ÉS TECHNOLÓGIA

Az említetteket a Progast cég az ügyfeleivel fenntartott állandó kapcsolat által, és az ügyfelek igényeinek figyelembe vételével biztosítja, az élelmiszeripari technológiák és vendéglátóipari eljárások legújabb trendjeinek napi szinten való gyakorlati alkalmazásával, valamint a fejlesztésnél és az alapanyagok beszerzése során.

 

TELJES KÖRŰ TECHNOLÓGIAI SZOLGÁLTATÁS

Ügyfeleinek a receptúrák kidolgozásában és bemutatásában a társaság az alkalmazottak közvetlen a gyártóüzemben történő betanításában, esetleg képzés, konzultáció stb. formájában nyújt technológiai szolgáltatást. Ügyfelei igényei szerint a Progast cég új technológiai eljárásokat és gyártási programokat készít (pl. a gyártás hatékonyságát növelő programok, diétás és gyermekeknek szánt termékek, általános,

új termékek, bioprogram stb.)

 

A MINŐSÉG SZIGORÚ ELLENŐRZÉSE

Minden beszállított összetevő szigorú minőségellenőrzésen halad keresztül, beleértve az ellenőrzött, neves beszállítóktól vásárolt nyersanyagokat is.

 

 

 

A FEJLESZTÉSRE ÉS MINŐSÉGRE IRÁNYULÓ FIGYELEM

A Progast társaság nagy hangsúlyt fektet a fejlesztésre, a beérkező nyersanyagok és
a késztermékek laboratóriumi ellenőrzésére. Erre szolgál a laboratóriumi létesítmény, mely naponta ellenőrzi a termékek minőségét, úgy mikrobiális, mint vegyi és fizikai oldalról.

 

TANÚSÍTVÁNYOKKAL IGAZOLT MINŐSÉG

A modern gépi felszerelés, a gyártás és raktározás tökéletes higiéniája, a laboratóriumi ellenőrzés, a segédanyagok bevált és folyamatosan ellenőrzött receptúra szerinti gyártása is megfelel az IFS Food Version 7, EN ISO 9001:2016 minőségi szabványok szerinti tanúsítvány követelményeinek a HACCP ellenőrzési rendszer szerint.

Mérlegelni- mérni- számolni- ismerni- ellenőrizni – értékelni

Ezek azok az alapelvek, melyek szerint a Progast társaság működik. Célunk, hogy elégedett ügyfeleink részére a segédanyagok sikeres beszállítói legyünk.

© 2024, Progast, All Rights Reserved